Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Carbohidratos
- 1.2 g
- Grasa
- 12.1 g
- Grasas saturadas
- 3.8 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 174.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Mushroom soup
30 Min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 Std. 20 Min
Creamed spinach
15 Min