Dispositivos y accesorios
Piadina uit Emilia Romagna
Prep. 10min
Total 15min
6 porties
Ingredientes
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
2711 kJ /
648 kcal
Proteína
24.5 g
Carbohidratos
67 g
Grasa
33.2 g
Fibra
3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gevarieerd koken elke dag
52 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Ninguna valoración
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Ninguna valoración
Vegan Caesar saladedressing
40min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Mai tai
10min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Rogge flatbreads
Ninguna valoración
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Zonnige groentetaart
Ninguna valoración
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Mayonaise zonder ei
10min