Dispositivos y accesorios
Piadina uit Emilia Romagna
Prep. 10min
Total 15min
6 porties
Ingredientes
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
2711 kJ /
648 kcal
Proteína
24.5 g
Carbohidratos
67 g
Grasa
33.2 g
Fibra
3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gevarieerd koken elke dag
52 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pre-workout Kokosrepen
Ninguna valoración
Gestoomde pesto broodjes
Ninguna valoración
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Ninguna valoración
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Ninguna valoración
Pizza Margherita
2h 10min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Lamsspiesjes
Ninguna valoración
Harde pistachekoekjes
45min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Ninguna valoración
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Ninguna valoración
Dropijs
8h 30min