Dispositivos y accesorios
Halloween quiche
Prep. 30min
Total 2h
12 porties
Ingredientes
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
516.7 mg
Proteína
11.3 g
Calorías
1341.8 kJ /
321 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
10.3 g
Carbohidratos
27.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Halloween
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Duitse brunch
1h 15min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Ninguna valoración
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Vegan kaas dip
40min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Ninguna valoración
Tagliatelle met broccoli
15min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Ninguna valoración
Worstmummies
Ninguna valoración
Kokosnoot en chocoladesorbet
Ninguna valoración
Sojabolognese
40min
Curryworst en linzen
1h
Gezouten-Karamelijs
14h