Dispositivos y accesorios
Halloween quiche
Prep. 30min
Total 2h
12 porties
Ingredientes
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
516.7 mg
Proteína
11.3 g
Calorías
1341.8 kJ /
321 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
10.3 g
Carbohidratos
27.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Halloween
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Buikmannetjes
1h 30min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Vegan feta in olie met kruiden
Pas d’évaluation
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Burrito ontbijt
Pas d’évaluation
Halloween pompoentaart
4h
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Quiche lorraine
50min
Papaya'péro
30min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Gestoomde broodjes
2h 10min