Dispositivos y accesorios
Halloween quiche
Prep. 30min
Total 2h
12 porties
Ingredientes
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
516.7 mg
Proteína
11.3 g
Calorías
1341.8 kJ /
321 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
10.3 g
Carbohidratos
27.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Halloween
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Beef Wellington
10h 10min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Driekoningentaart met pompoen
Ninguna valoración
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Temaki Sushi
Ninguna valoración
Cashew schenkroom
Ninguna valoración
Tarte Tatin
2h
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min