Dispositivos y accesorios
Marbled meringue gateau
Prep. 30min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
66.4 mg
Proteína
5.5 g
Calorías
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Grasa
37.4 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
22.8 g
Carbohidratos
42.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Ninguna valoración
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Corn tortillas
1h 50min
Chocolate lava pudding
40min
Green Smoothie
10min
Breakfast Scones
30min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Irish hot chocolate
10min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Tempura vegetables
30min
Raspberry Ripple Ice Cream
12h 45min