Dispositivos y accesorios
Marbled meringue gateau
Prep. 30min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
66.4 mg
Proteína
5.5 g
Calorías
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Grasa
37.4 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
22.8 g
Carbohidratos
42.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Pears on Orange Syrup
Ninguna valoración
Basic Black Beans
Ninguna valoración
Honeycomb
Ninguna valoración
Tiramisu maritozzi
11h
Meringue Ghosts
12h 25min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Red Velvet Cake
1h 20min
Raspberry Ripple Ice Cream
12h 45min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Dairy-free coconut ice cream
Ninguna valoración