Versiones compatibles
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Proteína
- 19.8 g
- Carbohidratos
- 9.3 g
- Grasa
- 25.7 g
- Grasas saturadas
- 14 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 764.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Romesco dip
10 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Umami paste
5 min
Smoked trout pâté
3h 15min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Classic zabaglione
15 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min