Dispositivos y accesorios
Pea and mint soup
Prep. 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
onion quartered120 g
-
butter cut into pieces45 g
-
frozen green peas750 g
-
water750 g
-
sea salt¾ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh mint leaves plus extra to garnish15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
249 mg
Proteína
7.1 g
Calorías
686.8 kJ /
164.1 kcal
Grasa
6.6 g
Fibra
6.9 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
20.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Community fave brown rice salad
55 min
Versatile smooth soup
45 min
Kale mash
30 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min