Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

5.0 1 valoración
Prep. 10min
Total 1h
1 portion

Ingredientes

Creamy Avocado
  • avocado (approx. 1 small), flesh only, peel and pit removed (see Tip)
    8 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • lime freshly squeezed (juice only)
    1
Salmon
  • water enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • fresh salmon fillet (1 fillet. 1 in. thick)
    5 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • extra virgin olive oil
    1 tsp
  • fresh dill plus extra to garnish
    1 sprig
  • vegetable oil to sear
  • lime sliced, to garnish
    ½

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1032.9 mg
Proteína 31.6 g
Calorías 2229.2 kJ / 532.8 kcal
Grasa 40.3 g
Fibra 8.7 g
Grasas saturadas 7.5 g
Carbohidratos 15.2 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...