Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1270.7 kJ / 302.6 kcal
- Proteína
- 36.4 g
- Carbohidratos
- 8.5 g
- Grasa
- 9.1 g
- Grasas saturadas
- 2.6 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 1149.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Beef and mushroom hot pot
2j
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Chicken cacciatore
50 menit
Hungarian goulash
1j 30 menit
Irish stew
1j 30 menit
Hunters' stew
1j
Beef "Burgundy"
40 min