![Salt-free chicken stock paste Salt-free chicken stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50787442a80c10ce3884b4c73cb9cfd4/Derivates/7a02b027ecc8a3adef0c6b8a8be2f37a9f8e8a66.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces, partially frozen
- 300 g mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 120 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Inf. nutricional
- por 680 g
- Calorías
- 2852.2 kJ / 681.7 kcal
- Proteína
- 55.8 g
- Carbohidratos
- 58.8 g
- Grasa
- 28.7 g
- Grasas saturadas
- 7.6 g
- Fibra
- 23.4 g
- Sodio
- 746.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Easy marshmallows
4h 25min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Boiled eggs
20 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Garlic and sage mash
30 min
Boiled rice
25 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min