Dispositivos y accesorios
Salt-free chicken stock paste
Prep. 20min
Total 45min
680 g
Ingredientes
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 680 g
Sodio
746.3 mg
Proteína
55.8 g
Calorías
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Grasa
28.7 g
Fibra
23.4 g
Grasas saturadas
7.6 g
Carbohidratos
58.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Stocks and broths
18 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Quick strawberry dessert
5min
Pumpkin tahini smash
40min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Chinese Tea Eggs
1h
Pad Thai
1h
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50min
Spiralized spicy pickled carrots
Ninguna valoración
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Ginger Scallion Fish Slices
40min