Dispositivos y accesorios
Basic vegetable stock
Prep. 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves90 g
-
leek white part only, cut into quarters110 g
-
carrots cut into quarters260 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)130 g
-
celery stalks cut into quarters120 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices3
-
fresh flat-leaf parsley4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme2 sprigs
-
water1300 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
695.8 mg
Proteína
2.8 g
Calorías
296.8 kJ /
70.5 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
6.3 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
10.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Potato cakes
45 min
Minestrone
40 min
Rosewater madeleines
30 min
Mushroom soup
30 min
Banana berry mini loaves
1 godz. 30 min
Gluten free pasta
50 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Rice salad
1 godz.
Chicken velouté meal
40 min
Classic mushroom risotto
30 min
Hommus dip
5 min