![Chicken in yoghurt Chicken in yoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5296584F-0789-451D-9E81-3F77C7923601/Derivates/68A86AEA-891D-4438-AB6B-40E71B84C30E.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g coconut oil
- 10 fresh curry leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- ½ bunch fresh coriander, leaves, stalks and roots (approx. 10 g), cut into thirds (see Tips)
- 1000 g chicken thigh fillets, cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g ginger paste (see Tips)
- 10 g garlic paste (see Tips)
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 20 g garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 60 g tomato paste
- 350 g Greek-style natural yoghurt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2414 kJ / 574.8 kcal
- Proteína
- 51.7 g
- Carbohidratos
- 16.2 g
- Grasa
- 33.3 g
- Grasas saturadas
- 9.9 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 932.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Coconut lamb curry
2h
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Chicken tikka masala
1h 10min
Chicken korma
45 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Beef madras
1 godz. 30 min
Everyone's favourite chicken curry
40 Min