Dispositivos y accesorios
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
Prep. 15min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Sabayon
-
egg yolks from medium eggs4
-
golden caster sugar100 g
-
water cold50 g
Parfait
-
fresh raspberries160 g
-
double cream250 g
-
meringues broken in pieces (2-3 cm)60 g
Fresh Berry Sauce
-
sugar30 g
-
fresh strawberries hulled, halved, plus extra for garnishing150 g
-
fresh raspberries plus extra for garnishing150 g
-
lemon juice15 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.2 g
Calorías
1208 kJ /
289 kcal
Grasa
18.2 g
Carbohidratos
28.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The British Isles on a Plate
88 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chocolate Mousse
3h 20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Chocolate Sauce
5min
Simnel Cake
3h
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Peach Pavlova
5h 30min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Chocolate Fondants
40min
Peppercorn Sauce
30min