Dispositivos y accesorios
Cuttlefish Salad with Water Spinach
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
toasted peanuts peeled70 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
water1600 g
-
sweet soy sauce180 g
-
fermented prawn paste (hae ko)35 g
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste10 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
sugar30 g
-
tomato sauce25 g
-
squid (sotong kembang)500 g
-
water spinach300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2666.9 mg
Proteína
36.2 g
Calorías
2655.6 kJ /
634.7 kcal
Grasa
19.6 g
Fibra
17.3 g
Grasas saturadas
3.4 g
Carbohidratos
96.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Mayonnaise
5 Min
Double Pie Dough
Keine Bewertungen
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 Std. 35 Min
Miso carbonara udon
25 Min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 Min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2 Std. 30 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 Std. 30 Min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Keine Bewertungen
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.