Dispositivos y accesorios
Vegan Burgers
Prep. 15min
Total 45min
10 portions
Ingredientes
-
flaxseeds35 g
-
walnuts75 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil plus extra for greasing and frying30 g
-
fresh button mushrooms225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
cooked rice325 g
-
canned lentils drained175 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar30 g
-
light soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
burger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise adjust to taste
-
Dijon mustard vegan, to taste
-
lettuce leaves to garnish8 - 10
-
tomatoes cut in slices, to garnish2
-
tomato ketchup adjust to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
773.4 mg
Proteína
18.7 g
Calorías
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Grasa
12.7 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
83.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We Celebrate our Uniqueness
19 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Thai Chicken Tartlets
50min
Sicilian Prawn Salad
Ninguna valoración
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Vegan Burgers
45min
Temaki Sushi
1h
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Vegan Spanish Omelette
40min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Mint lemonade
5min
French Omelet for Two
30min