Dispositivos y accesorios
Mussels Mariniere
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
20 g olive oilcooking oil20 g
-
leek white parts only, cut in slices (1 cm)170 - 200 g
-
dry white wine250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh mussels, cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, to garnish
-
lemon cut in quarters, to drizzle
-
baguette cut in slices, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
948.7 mg
Proteína
27.6 g
Calorías
1326.4 kJ /
317 kcal
Grasa
10.1 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
16.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Mustard-dill sauce
2h 15min
Pickled Korean daikon
Ninguna valoración
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Ninguna valoración
Quick Thai Chicken Curry
40min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Ninguna valoración
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Quick Thai chicken curry
40min
Strawberry milkshake
5min
Smoothie
5min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30min
Chicken garam masala
50min