Dispositivos y accesorios
Malaysian Spiced Fried Chicken
Prep. 10min
Total 4h 50min
4 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs (approx. 4-5 legs), with skin and bone1000 g
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
onion70 g
-
shallots40 g
-
curry leaves3 sprigs
-
ground turmeric1 tsp
-
ground fennel1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
curry powder2 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
sugar2 tsp
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
cornflour (starch)2 tbsp
-
white rice flour2 tbsp
-
vegetable oil to deep fry
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1116.8 mg
Proteína
49.5 g
Calorías
2000 kJ /
478 kcal
Grasa
23.7 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
8.9 g
Carbohidratos
14.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nikmat Raya
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Char Kway Teow
25 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Sambal Kangkung
10 min
Sambal Tumis
1 godz. 10 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min