Dispositivos y accesorios
Singapore Laksa
Prep. 5min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
cooking oil120 g
-
prawn shell200 g
-
water550 g
-
shallots200 g
-
garlic cloves5
-
fresh red chillies deseeded, sliced3
-
dried chillies soaked to soften20 g
-
fresh lemongrass white part only2
-
candlenuts (buah keras)3
-
fresh turmeric20 g
-
fresh galangal50 g
-
dried shrimp soaked to soaften70 g
-
coriander powder1 tbsp
-
shrimp paste (belacan) toasted10 g
-
coconut milk750 g
-
tofu puffs cut in halves100 g
-
fish cakes sliced100 g
-
prawns peeled200 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
300 g mixian (thick rice noodles)yellow noodles blanched300 g
-
hard-boiled eggs cut in halves3
-
bean sprouts (taugeh) blanched50 g
-
laksa leaves chopped20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1794.1 mg
Proteína
50.9 g
Calorías
5501.8 kJ /
1315 kcal
Grasa
76.5 g
Fibra
9.3 g
Grasas saturadas
34.7 g
Carbohidratos
93.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade Hero
10 Recetas
Internacional
Internacional
SG60 Flavours
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Sambal Kangkung
10 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Singapore Chilli Crab
50 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min