Dispositivos y accesorios
Steamed Siew Mai
Prep. 5min
Total 5h
30 pieces
Ingredientes
Siew Mai Skin
-
water50 g
-
low protein flour plus extra for dusting150 g
-
egg yolks (approx. 30g)2
-
salt1 pinch
Fillings
-
fresh shiitake mushrooms diced30 g
-
chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces300 g
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
sesame oil plus extra for greasing2 tsp
-
fish roe (ebiko) to garnish1 pinch
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
1 mg
Proteína
4 g
Calorías
219 kJ /
53 kcal
Grasa
2 g
Fibra
87 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Party Bites
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Ninguna valoración
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Superior Seafood Pot
Ninguna valoración
Singapore Chilli Crab
50min
Chili Cheese Dogs
50min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Mock Fin Soup
35min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Sweet And Sour Prawns
25min
Macaroni ABC Soup
55min
Baked Sushi
1h 15min