Dispositivos y accesorios
Steamed Siew Mai
Prep. 5min
Total 5h
30 pieces
Ingredientes
Siew Mai Skin
-
water50 g
-
low protein flour plus extra for dusting150 g
-
egg yolks (approx. 30g)2
-
salt1 pinch
Fillings
-
fresh shiitake mushrooms diced30 g
-
chicken drumsticks, skinless boneless, cut in cubes (3 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
fresh prawn flesh medium size, patted dry, flatten with knife, cut in small pieces300 g
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
sesame oil plus extra for greasing2 tsp
-
fish roe (ebiko) to garnish1 pinch
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
1 mg
Proteína
4 g
Calorías
219 kJ /
53 kcal
Grasa
2 g
Fibra
87 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Party Bites
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1 h 20 min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
No ratings
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Toasted Peanuts
20 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 h
Oil-free honey chicken wings
50 min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Stir Fried French Beans
15 min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min