Dispositivos y accesorios
Eggplant and Lentil Salad
Prep. 10min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
eggplant cubed (½-1 in.)14 oz
-
red onions sliced (¼ in.)3 oz
-
red bell peppers cubed (½-1 in.)3 ½ oz
-
⅛ tsp chili flakes, driedchili powder⅛ - ¼ tsp
-
salt divided, plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper divided, plus extra, to season, to taste¾ tsp
-
honey divided2 tsp
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease2 oz
-
lentils pre-cooked8 ½ oz
-
mixed herbs, fresh1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
1 oz white balsamic vinegarraspberry vinegar1 oz
-
water ice-cold2 tsp
-
raisins1 - 2 tbsp
-
Halloumi7 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2135.8 mg
Proteína
47.6 g
Calorías
4556.6 kJ /
1089.1 kcal
Grasa
52.9 g
Fibra
22.8 g
Grasas saturadas
19.4 g
Carbohidratos
113.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous 50+
5 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Ninguna valoración
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Spanish Rice
35min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Mushroom Taco Filling
35min
Lentil Salad
35min
Texas Caviar
15min
Spring Garden Minestrone Soup
50min