Dispositivos y accesorios
Eggplant and Lentil Salad
Prep. 10min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
eggplant cubed (½-1 in.)14 oz
-
red onions sliced (¼ in.)3 oz
-
red bell peppers cubed (½-1 in.)3 ½ oz
-
⅛ tsp chili flakes, driedchili powder⅛ - ¼ tsp
-
salt divided, plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper divided, plus extra, to season, to taste¾ tsp
-
honey divided2 tsp
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease2 oz
-
lentils pre-cooked8 ½ oz
-
mixed herbs, fresh1 bunch
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 tsp
-
1 oz white balsamic vinegarraspberry vinegar1 oz
-
water ice-cold2 tsp
-
raisins1 - 2 tbsp
-
Halloumi7 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2135.8 mg
Proteína
47.6 g
Calorías
4556.6 kJ /
1089.1 kcal
Grasa
52.9 g
Fibra
22.8 g
Grasas saturadas
19.4 g
Carbohidratos
113.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous 50+
5 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Southwest Quinoa
40min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Greek Rice
1h 20min
Tuscan White Bean Stew
1h
Refried Beans
4h 10min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Spring Garden Minestrone Soup
50min