Dispositivos y accesorios
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
136.7 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
1100.2 kJ /
263 kcal
Grasa
24.7 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
3.4 g
Carbohidratos
6.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize your life (TM5)
17 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Steamed eggs sunny side up
15min
Whitebait fritters
35min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Peanut butter chocolate cups
1h 30min
Almond chocolate mousse
35min
Tequila kiwi smash
5min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Vegan almond dip
5min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min