Dispositivos y accesorios
Paella
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
olive oil100 g
-
boneless chicken thighs cut in 4 cm cubes500 g
-
garlic cloves2
-
capsicums sliced300 g
-
green beans cut in 2 cm length150 g
-
carrot cut in cubes (1 cm x 1 cm)100 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
fresh rosemary (leaves only)1 sprig
-
paprika powder½ tsp
-
saffron thread1 pinch
-
water700 g
-
short grain rice (paella rice)300 g
-
lemon cut in wedges1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
744.6 mg
Proteína
29.8 g
Calorías
3335.7 kJ /
797.3 kcal
Grasa
44.4 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
9.4 g
Carbohidratos
68.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pad Thai
1 Std.
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Fugazza sliced onion pizza
2 Std.
Gluten free loaves
2 Std. 15 Min
Marinated chicken with salsa
40 Min
Three Egg French Omelet
30 Min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 Min