Dispositivos y accesorios
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Prep. 20min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
317.1 mg
Proteína
8.1 g
Calorías
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
3.8 g
Carbohidratos
18.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Mediterranean octopus salad
40min
Tarte tatin
2h
Smoked Salmon Rolls
1h 20min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Nessuna valutazione
Sautéing Chicken Strips
Nessuna valutazione
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Vegan Burgers
45min
Curly Fries with Garlic Sauce
Nessuna valutazione
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Gluten-free Pain au Chocolat
6h 15min