Dispositivos y accesorios
Japanese Ramen Noodle Soup
Prep. 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
pork belly400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (or shoyu)60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black rice vinegar1 tsp
-
fresh ginger sliced (3 mm)2 slices
-
hot paprika powder½ tsp
-
eggs2
-
nori sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
canned sweetcorn kernels4 tbsp
-
spring onions thinly sliced, for garnishing2
-
toasted sesame seeds for garnishing2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2966.6 mg
Proteína
29.9 g
Calorías
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Grasa
77.7 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
28.8 g
Carbohidratos
69.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Roasted Chicken with Vegetables
Ninguna valoración
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Japanese ramen noodles
1h
Guacamole
5min
Shakshuka in the Varoma
30min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7h
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min