Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g water, plus extra for soaking and brushing
- 250 g sushi rice, rinsed well
- 2 Tbsp rice vinegar, plus 2 Tbsp for brushing
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 16 large raw prawns, peeled
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 120 g peanut butter
- 70 g soy sauce
- 15 g sriracha sauce (chilli sauce)
- 30 g lime juice
- 3 Tbsp water
- 4 spring roll wrappers
- 1 carrot, ribboned
- ½ avocado, thinly sliced (2 mm)
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g red cabbage, cut in thin slices (2 mm)
- 4 tsp Japanese pickled ginger, drained
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 780 kJ / 187 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Carbohidratos
- 15.4 g
- Grasa
- 10.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Asian Vinaigrette
5min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Banana Peel "Pulled Pork"
30 min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1u.
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Spring Rolls
40min
Golden Milk
10 Min
Mexican Quinoa Salad
30 min