Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
TM5 TM6

Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)

5.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 14 oz fresh button mushrooms
  • 4 tsp extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
  • 10 ½ oz Swiss chard, white, stalks removed and roughly chopped
  • 1 yellow onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried oregano
  • 7 oz ricotta cheese
  • 14 oz canned diced tomatoes, no-added salt
  • 2 tsp vegetable stock paste, salt free (see Tip)
  • 2 oz water
  • 4 fresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves
    o bien 4 pre-cooked lasagna pasta sheets (approx. 5 oz) cut into halves
  • 2 oz grated mozzarella
  • fresh basil, leaves only, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1457.5 kJ / 347.5 kcal
Proteína
17 g
Carbohidratos
27.5 g
Grasa
17.3 g
Grasas saturadas
7 g
Fibra
7.8 g
Sodio
355 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas