Dispositivos y accesorios
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Prep. 15min
Total 1h
6 portion
Ingredientes
-
chicken (approx. 995 g)1
-
vegetable oil to coat3 - 4 tbsp
-
Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water1300 g
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
rice, white, type basmati200 g
-
carrot cut into pieces (1 in.)285 g
-
broccoli florets285 g
-
butter, unsalted2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
680.6 mg
Proteína
48.3 g
Calorías
3211.6 kJ /
767.6 kcal
Grasa
48.1 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
14.3 g
Carbohidratos
34.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Air-Fry Sensor
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Guacamole
Ninguna valoración
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Express Pho Soup
1h 5min
Chocolate Avocado Dream
15min
Cholent
4h 50min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Chilli Lime Steamed Corn
25min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Chicken Afritada
30min