Dispositivos y accesorios
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Prep. 20min
Total 2h 45min
4 portions
Ingredientes
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves15 g
-
fresh cilantro15 g
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
Lamb
-
lamb chops bone in8
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil15 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
-
lemon juice30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
730.7 mg
Proteína
33.9 g
Calorías
4283.5 kJ /
1023.8 kcal
Grasa
96.7 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
37.5 g
Carbohidratos
4.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Happy Easter!
8 Recetas
Canadá
Canadá
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Browned beef cubes (well done)
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Poached eggs using blade cover
30min