Dispositivos y accesorios
Ratatouille
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
ripe tomatoes cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
red bell peppers cut into pieces (¼ in.-¾ in.)3 ½ oz
-
mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
eggplants cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (¼ in.-¾ in.)7 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
593.4 mg
Proteína
2.7 g
Calorías
397.8 kJ /
95.1 kcal
Grasa
4.1 g
Fibra
4.9 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
13.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Apple Tart
1 Std.
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min