Dispositivos y accesorios
Snapper with Spiced Oil
Prep. 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
184.4 mg
Proteína
56.5 g
Calorías
2710.9 kJ /
647.9 kcal
Grasa
38.9 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
16.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Air-Fry Sensor
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Lamb with Rosemary Potatoes
1h
Fish Ceviche
3h 25min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Carrot Pasta
1h 20min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Sweet Potato Pancakes
20min
Cinnamon Hot Toddy
35min