Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pickles
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp sugar
- 8 ½ oz green cabbage, thinly sliced
- 5 oz carrots (approx. 1), peeled and thinly grated
- 1 long red chili, thinly sliced and deseeded, if preferred
Korean Beef
- 10 oz aged grass fed sirloin steak, beef, trimmed and thinly sliced
- 2 fresh red chilies, cut into halves and deseeded if preferred
- 1 fresh lemongrass, cut into pieces (approx. 1½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 ½ in. fresh ginger, peeled, sliced
- 1 oz water
- 1 tbsp light soy sauce
Rice
- 35 oz water
- 7 oz brown rice, "low GI" (see Tip)
- 1 oz rice bran oil
- 12 baby romaine lettuce leaves, loose-leaf
- sesame oil, to taste
- soy sauce, light, to taste
- 12 sprigs cilantro, leaves only
- 2 long red chilies, thinly sliced and deseeded, if preferred
- 3 oz bean sprout, fresh
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1527.5 kJ / 365 kcal
- Proteína
- 23.8 g
- Carbohidratos
- 36.8 g
- Grasa
- 11.3 g
- Grasas saturadas
- 2.3 g
- Fibra
- 8.8 g
- Sodio
- 360 mg
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