Dispositivos y accesorios
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
Prep. 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Rocket Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
pine nuts30 g
-
garlic cloves2
-
rocket85 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil for greasing1 Tbsp
-
broccoli florets560 g
-
red onions thinly sliced220 g
-
cherry tomatoes halved220 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
lemons halved2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
497.2 mg
Proteína
12.1 g
Calorías
1383.4 kJ /
330.6 kcal
Grasa
26.6 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
15.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgetti Carbonara
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min