Dispositivos y accesorios
Choco tarte with curls pears
Prep. 15min
Total 1h 15min
14 slices
Ingredientes
-
hazelnuts30 g
-
butter plus extra to grease85 g
-
white sugar110 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
plain flour180 g
-
dark chocolate broken into pieces180 g
-
pouring (whipping) cream170 g
-
pears stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)8
-
whipped cream to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
16.6 mg
Proteína
4.4 g
Calorías
1376.6 kJ /
329 kcal
Grasa
17.6 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
9.6 g
Carbohidratos
40.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Ninguna valoración
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Gluten free focaccia bread
1h
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Berry and polenta porridge
20min
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Liquorice ice cream
8h 30min
Zucchini cheddar slice
45min