Dispositivos y accesorios
Pear twists on chocolate custard
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces150 g
-
milk500 g
-
white sugar170 g
-
gluten free cornflour20 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
water250 g
-
cinnamon quill1
-
pear peeled, stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
macadamia nuts50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
90.9 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Grasa
34.2 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
17.2 g
Carbohidratos
54.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Little mug gingerbread houses
5h 30min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Lemon roast chicken
1h 35min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
VEGEMITE® pasta
30min
Chocolate and chilli tart
25h
Curried sausages
40min
Indonesian Vegetable Spring Roll
Ninguna valoración
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Lemonade scones
25min