Dispositivos y accesorios
Pear twists on chocolate custard
Prep. 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces150 g
-
milk500 g
-
white sugar170 g
-
gluten free cornflour20 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
water250 g
-
cinnamon quill1
-
pear peeled, stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
macadamia nuts50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
90.9 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Grasa
34.2 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
17.2 g
Carbohidratos
54.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Creamy chicken pastel
30min
Soba noodles
1h
Madurese chicken satay
1h 30min
Chilli with corn bread
50min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Mole verde with chicken
1h
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Creamy pistachio pasta
40min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min