Dispositivos y accesorios
Spiralized vegetable crust pizza
Prep. 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1059.9 mg
Proteína
11.7 g
Calorías
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Grasa
31.3 g
Fibra
9.6 g
Grasas saturadas
7.1 g
Carbohidratos
45 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
French vanilla canelé
49h 5min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30min
Tuatua fritters
45min
Cherry Lime Pops
4h 10min
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Ham and Veggie Pasta Salad
25min
Potato bake
1h 35min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Vegan fruity dream (TM6)
5min