Dispositivos y accesorios
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if1000 g
necessary, to fit blade width -
2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbledbeef stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion finely sliced (1-2 mm)10 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
lime sliced1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (2 mm)1
-
Thai chilli sauce (opcional) for garnishing
-
hoi sin sauce (opcional) for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
997.8 mg
Proteína
22.2 g
Calorías
1263.9 kJ /
302.1 kcal
Grasa
14.4 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
24.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
28 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Neapolitan Pizza
9 godz.
KL Hokkien Noodles
35 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4 godz. 30 min
Caprese Frittata
30 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min