Dispositivos y accesorios
Baked masala fish
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portion
Ingredientes
-
fish, whole, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seed2 tsp
-
black peppercorn½ tsp
-
chilli, dried whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
minced ginger, preserved (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
turmeric, dried, ground½ tsp
-
canola oil30 g
-
curry leaf, fresh fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt, flakes for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1218 mg
Proteína
40.4 g
Calorías
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Grasa
13 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
3.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cheesekut
24 Std. 10 Min
Beef Rendang
1 Std. 30 Min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1 Std. 40 Min
Spiralized Pear Chocolate Bowl
30 Min
Miso carbonara udon
25 Min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 Min
Air Katira (Katira Drink)
10 Min
Soy Milk and Steamed Buns
1 Std. 30 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Nasi Lemak Basmati
30 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min