Dispositivos y accesorios
Miso Soup
Prep. 10min
Total 40min
5 portions
Ingredientes
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
661.5 mg
Proteína
6.1 g
Calorías
325 kJ /
77.7 kcal
Grasa
3 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
8.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Kimchi Tofu Soup
35min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Singapore Laksa
55min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Homemade miso soup
55min
Mini Shrimp Omelettes
35min