Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gnocchi Dough
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)
- 1400 g water
- 150 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 - 2 pinches fine sea salt, plus 0.5 tsp
- plain flour, plus extra for dusting
- water, for cooking gnocchi
Courgettes
- 300 g courgettes, ends removed
- 20 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Proteína
- 19.1 g
- Carbohidratos
- 64 g
- Grasa
- 23.8 g
- Grasas saturadas
- 11.9 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sodio
- 1466.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1sa 55 dk
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Ninguna valoración
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min