Dispositivos y accesorios
Korean Spiralized Cucumber Salad
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
493.6 mg
Proteína
2.3 g
Calorías
441 kJ /
105.4 kcal
Grasa
7.9 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
7.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
28 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30min
Thai Cucumber Salad
15min
Raw Asian Salad
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Sumac-spiced Houmous
5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min