Dispositivos y accesorios
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Prep. 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width400 - 450 g
-
sweet potato ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width200 - 250 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
olive oil plus 10 g3 Tbsp
-
onions quartered80 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
mushrooms sliced (1 cm)100 g
-
harissa paste to taste½ - 1 tsp
-
large eggs4
-
dried chilli flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
422.7 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
1220.6 kJ /
291.8 kcal
Grasa
19.5 g
Fibra
3.4 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
18 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
28 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Courgetti Carbonara
40 Min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1 Std.
Thai Cucumber Salad
15 Min
Butter Board with Spinach Pesto
15 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min