Dispositivos y accesorios
Traditional Fried Rice
Prep. 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1765 mg
Proteína
30 g
Calorías
2500 kJ /
598 kcal
Grasa
32 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
12 g
Carbohidratos
51 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Culinary Heritage
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ayam Balado
45 Min
Beef Sukiyaki
Keine Bewertungen
Mee Siam Kuah
1 Std. 5 Min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Keine Bewertungen
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Ginger Fried Rice
15 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Beef and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Pork Adobo
55 Min
Begedil Daging
30 Min
Kimchi Tofu Soup
35 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min