Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g long grain rice
- boiling water, to soak
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 700 g tomato passata
- 50 g tomato paste
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp dried oregano
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 700 g beef mince, broken into pieces
- 400 g water
- ½ tsp sea salt
- 400 g canned black beans, rinsed and drained
- sour cream, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh red chilli, thinly sliced, to garnish (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3762.7 kJ / 899.3 kcal
- Proteína
- 44.6 g
- Carbohidratos
- 87.4 g
- Grasa
- 41.4 g
- Grasas saturadas
- 14.4 g
- Fibra
- 12.1 g
- Sodio
- 930.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
All in one bowl bolognese
40 min
"Marry me" chicken pasta
30 min
Creamy beef curry
1h 15 min
Lamb sausage ragu
30 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Easy lamb hotpot
2h
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Swedish meatballs and mash
50 min