Dispositivos y accesorios
Steamed wholemeal bread
Prep. 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
4 g
Calorías
409 kJ /
98 kcal
Grasa
4 g
Fibra
2.1 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Marinated peppers
55min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1h
Pumpkin soup
35min
Steamed Whole Grain Bread
3h 25min
Scandinavian Rye Bread
27h
Apple tart
1h
Plum slice
1h 30min
Pumpkin Soup
35min
Rustic Bread
2h
Nut and Seed Butter
10min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min