Dispositivos y accesorios
Steamed wholemeal bread
Prep. 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
4 g
Calorías
409 kJ /
98 kcal
Grasa
4 g
Fibra
2.1 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Spiralized Apple Fritters
35min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Egg-free mayonnaise
10min
Multiseed Bread
2h
Scandinavian Rye Bread
27h
Pearl Rice Meatballs
2h
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Rye Bread Rolls
4h
Avocado Mayonnaise
10min
Onion Focaccia
3h 20min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min