Dispositivos y accesorios
Sardine Empanada
Prep. 30min
Total 1h 40min
12 portions
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
300 g tinned sardines, in oil, drainedfresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
320 mg
Proteína
11 g
Calorías
1473 kJ /
353 kcal
Grasa
21 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
30 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 godz.
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Brak ocen
Walnut Scones
30 min
Vanilla Cream Gugelhupf
1 godz. 20 min
Bread Rolls with Condensed Milk
1 godz. 15 min
Spicy Tuna Rolls
1 godz. 25 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min