Dispositivos y accesorios
Spring Chicken Casserole
Prep. 30min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
plain flour50 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
chicken thighs, boneless skin on8
-
olive oil for frying3 - 4 Tbsp
-
onions quartered200 g
-
celery stalks cut in pieces160 g
-
carrots cut in pieces320 g
-
chicken stock800 g
-
1 tsp dried thyme, leaves onlyfresh thyme leaves only2 sprigs
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)650 - 800 g
-
frozen green peas200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24.8 g
Calorías
1984 kJ /
474 kcal
Grasa
29.2 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
COOKING FOR A CROWD
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Cottage Pie
1h 10min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Beef in Stout
1h 40min