Versiones compatibles
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (1 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin
- 35 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp sweet paprika
- 300 g carrots, cut in pieces
- 150 g red pepper, cut in pieces
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g wild rice
- 1000 g water
- 100 g cream
- 2 tsp wholegrain mustard
- 20 g cornflour
- 15 g fresh chives, finely chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2616 kJ / 625 kcal
- Proteína
- 47.7 g
- Carbohidratos
- 52 g
- Grasa
- 25.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Greek Style Pork Stew
30 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Tomato basil chicken stew
35min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min