Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g long grain rice
- boiling water, to soak
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 700 g tomato passata
- 50 g tomato paste
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp dried oregano
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 700 g beef mince, broken into pieces
- 400 g water
- ½ tsp sea salt
- 400 g canned black beans, rinsed and drained
- sour cream, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh red chilli, thinly sliced, to garnish (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3762.7 kJ / 899.3 kcal
- Proteína
- 44.6 g
- Carbohidratos
- 87.4 g
- Grasa
- 41.4 g
- Grasas saturadas
- 14.4 g
- Fibra
- 12.1 g
- Sodio
- 930.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chinese-style chicken
25 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken laksa
30min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Creamy beef curry
1h 15 min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
No fail mash potato
20min
Creamy chicken curry and rice
45min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min