Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dumplings
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter, chilled, plus extra to grease
- 155 g self-raising flour
- 75 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, sliced
- 400 g fresh mixed mushrooms
- 400 g boiling water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 2 tomatoes, cut into pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to sprinkle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1925.9 kJ / 460.3 kcal
- Proteína
- 17.3 g
- Carbohidratos
- 57.1 g
- Grasa
- 20.2 g
- Grasas saturadas
- 8.6 g
- Fibra
- 7.6 g
- Sodio
- 877.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Welsh Anglesey eggs
1 Std.
Lamb's fry with bacon
1 Std. 20 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Cranberry Bacon Stuffing
10 Min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Crunchy broccoli salad with speck
10 Min