Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dumplings
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter, chilled, plus extra to grease
- 155 g self-raising flour
- 75 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, sliced
- 400 g fresh mixed mushrooms
- 400 g boiling water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 2 tomatoes, cut into pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to sprinkle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1925.9 kJ / 460.3 kcal
- Proteína
- 17.3 g
- Carbohidratos
- 57.1 g
- Grasa
- 20.2 g
- Grasas saturadas
- 8.6 g
- Fibra
- 7.6 g
- Sodio
- 877.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
"Marry me" chicken pasta
30min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Garlic and sage mash
30min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Creamy vegetable rice
25 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min
Traditional sausage rolls
50min