Dispositivos y accesorios
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
water to boil noodles
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes1 tsp
-
shallots cut into pieces2 oz
-
coconut oil divided2 ½ oz
-
red bell peppers sliced (¼ in.)5 oz
-
red onions sliced (¼ in.)5 oz
-
carrots peeled in ribbons3
-
sugar snap peas5 oz
-
soba noodles7 oz
-
peanut butter½ oz
-
tamari sauce½ oz
-
ginger paste2 tsp
-
Korean chili paste (gochujang)2 tsp
-
rice vinegar1 ½ oz
-
maple syrup2 tsp
-
lime juice½ oz
-
sesame oil1 tsp
-
firm tofu10 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
850.6 mg
Proteína
22.7 g
Calorías
2304 kJ /
550.7 kcal
Grasa
27.8 g
Fibra
6.5 g
Grasas saturadas
16.9 g
Carbohidratos
60.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of East Asia
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Mushroom Taco Filling
35min
Vegetarian Japchae
45min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Tofu Ramen Bowl
55min
Green Shakshuka
40min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Vegan Cashew Sauté
35min
Smoky Black Bean Soup
35min
Vegetarian Chili
50min
Ramen Noodle Soup
40min