Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 - 40 g butter, plus extra for greasing
- 420 g ciabatta bread, cut into slices (1.5 cm)
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red capsicum or green capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g prosciutto, cut into strips (1-2 cm)
- 2 fresh tomatoes, deseeded and cut into slices (0.5-1 cm)
- 2 pinches ground cayenne pepper
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp sea salt, to taste
- 6 eggs
- 70 g full cream milk
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1802 kJ / 429 kcal
- Proteína
- 25 g
- Carbohidratos
- 30.5 g
- Grasa
- 22.5 g
- Grasas saturadas
- 10 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 1118.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Coffee semifreddo
6h 30min
Quiche Lorraine
45min
Cheese and bacon hedgehog
24 Std. 30 Min
One pot pasta with chorizo
35min
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min
Linguine with salmon and herbs
25min
Soft butter rolls
1 Std. 50 Min
Chicken and mushroom lasagne
1u. 55min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1u. 10min